Brabanys Dagblad over onze plannen voor 2002

Hier vindt u het artikel uit het Brabants Dagblad van 13 januari 2022 over onze plannen

Jaarverslag 2021

We zijn begin vorig jaar een informele vereniging geworden. Lees in ons jaarverslag wat er vorig jaar allemaal is gebeurd en natuurlijk ook wat onze plannen zijn voor 2022! Klik hier om het jaarverslag te downloaden.

Media aadacht

Ons project krijgt veel aandacht in de media. Zo had het Brabants Dagblad onlangs een hele pagina waarin de mooie voortgang van SMM duidelijk naar voren kwam. Te lezen via deze link. In de Mooirooikrant van 14 april stond ook een artikel. Intussen is de streep van 100 bestelde meetsensors bereikt. Omdat het bouwen van de sensors nu eenmaal tijd kost (en we zijn en blijven een vrijwilligersorganisatie!) kunnen we nog geen champagnekurken laten knallen maar we houden jullie op de hoogte als de 100e meter daadwerkelijk online komt!

Een brochure

Wij krijgen vragen over ons project, over fijnstof en meer zaken die verduidelijking behoeven. We hebben daarom een brochure in elkaar gezet, zodat op een overzichtelijke wijze de meeste vragen beantwoord worden. Zo vind je veel links naar zinvolle websites, een uitleg wat we onder fijnstof verstaan. Natuurlijk kunt u ook zoeken op onze website.

Je vindt de brochure door op
deze link te klikken.
Veel leesplezier en als er nog vragen zijn, dan horen we die graag! Stuur dan een mail naar
secretariaat@samenmetenmeierijstad.nl

Het loopt storm!

We zijn erg blij met de grote hoeveelheid reacties (èn bestellingen van meetsensors). Op het ogenblik zijn er ruim 70 (!) meetsensors besteld, en de eerste sensors zijn al in de lucht. De werkgroep is er maar druk mee. Het bouwen van de sensors uit ruim 20 verschillende onderdelen is een secuur werkje. Dat betekent ook dat we de mensen die heel recent een sensor hebben besteld, moeten vragen wat geduld te hebben. Natuurlijk leveren we de sensors op volgorde van binnenkomst van de bestellingen. Mocht je zelf willen meebouwen aan de hand van een gedetailleerde handleiding, dan graag! We zijn vooral nog op zoek nr bouwers in de kern Sint-Oedenrode. Stuur dan een mail naar secretariaat@samenmetenmeierijstad.nl